OFICIÁLNÍ STANOVISKO K REGULACI KRATOMU A PRODEJI NEZLETILÝM

Kvalita kratomu a spokojení zákazníci jsou pro nás prioritou a proto pravidelně náš kratom testujeme. Prodáváme kratom, jehož kvalitu můžeme doložit těmito laboratorními testy. Díky testům můžeme s klidem říci, že nabízíme opravdu kvalitní a nezávadný produkt. U každého zboží tohoto typu by měly být provedeny testy, protože u takových produktů dochází často ke kontaminaci, která může být způsobena přepravou či špatným uskladněním.

Zde je 5 důvodů, proč je důležitý test kvality kratomu

● Rostlinný materiál je skutečně kratom
● Výskyt a množství alkaloidů, mitragyninu a 7-hydroxymitragyninu
● Kratom není smíchán s jinou látkou
● Bez výskytu patogenů, pesticidů nebo dalších kontaminujících látek
● Kratom v prášku či kapslích neobsahuje těžké kovy

Veškeré zmíněné body jsou důležité a výsledné testy prokážou, zda se jedná o kvalitní a zdravotně nezávadný kratom. Považujeme za riskantní nakupovat kratom od prodejců, kteří neposkytují náhledy testů. Doporučujeme se takovým prodejců vyhnout. Kratom, který nebyl otestován může totiž obsahovat patogeny jako například plíseň, salmonelu či jiné zdraví škodlivé bakterie.

Zdravotní potíže související s nedostatečným testováním kratomu vede k tomu, že je kratom v různých zemích nelegální. Víme, že poctivé provádění testů zajistí našim zákazníkům spokojenost s produktem a pomůže prosazovat kratom jako bezpečnou rostlinu.

Newerse.