OFICIÁLNÍ STANOVISKO K REGULACI KRATOMU A PRODEJI NEZLETILÝM

Ve středu se stala ta nejdůležitější věc, jaká se pro Kratom komunitu stát mohla. Vláda jednala o přidání Kratomu a HHC na seznam návykových látek, ale díky nezměrnému úsilí zainteresovaných osob vyhrálo racionální řešení. Situace je momentálně taková, že na podzim bude zákon o psychomodulačních látkách procházet poslaneckou sněmovnou a v platnost vejde od 1.1.2024 popř od 1.7.2024. 

Vše za co jsme všichni bojovali se stalo skutečností. Děkujeme každému co podepisoval petice, psal politikům a podílel se na utvoření situace, která zapříčinila to, že vláda zaznamenala, že naše komunita je obrovská. Nezkazili nám to ani prodejci s automaty, kteří od ledna končí, nezkazil to ani bývalý expremiér, který schválně den před jednáním vypustil po sociálních sítích video, že “pervitin a heroin mají kamaráda a jmenuje se Kratom”. Tenhle ubohý populistický a zákeřný krok vám v dalších volbách nebude zapomenut a doufáme, že jste ztratil i ty poslední zbytky voličů pod 40. 

Obrovské a neskutečné díky patří Jindřichu Vobořilovi, Jance Michailidu, Viktoru Mravčíkovi a všem v politice angažovaných, kteří chápali, že nejde dál lidi zavirat na 8 let za pití přírodního nápoje a že prohibice a černý trh není cesta. Díky za vás. Bez vás by se to nestalo. Máte naši plnou podporu a největší dík. Vaše práce zachránila Kratom komunitu. 

Díky všem zákazníkům, kteří při nás drží od začátku a kterým Kratom pomáhá dnes a denně s různými záležitostmi. Od ledna konečně budeme moci o Kratomu mluvit svobodně, psát články a předávat vám cenné informace!  Máme v plánu pořádat edukační semináře a dělat osvětu jak jen to půjde. Teď je na nás a na vás, aby se Kratom stal konzervativně přijatým do dalších voleb. Prosíme, nepodporujte automaty, nepodporujte černý prodej, nepodporujte prodej dětem. Proč máme na webu pouze převod má svůj důvod. 

Ještě jednou velké díky. 

Bc. Katanik Daniel, DiS. 
Radek Friml
REALKRATOM.CZ

Newerse.